PRO MAMINKY ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jsem žena, která žije svou záři. Podporuji ostatní ženy, aby si v mateřství vzaly zpět svou sílu a svobodu. A aby si rovněž dovolily být „Extatické maminky“.

Můj příběh aneb jak vznikl projekt "Extatické mateřství"

Vnímám, že mateřství je velikým mezníkem v životě ženy. Teprve, když jsem se stala maminkou, tak jsem si v sobě srovnala priority a skrze to jsem znovu objevila svou vnitřní sílu – a to ještě intenzivněji než kdykoli předtím. A začala jsem žít svůj plný potenciál.

Když se mi narodil můj syn, vyneslo to na povrch veliká témata, která chtěla být viděna a zpracována. Limitující programy, nasbírané jak z mé rodiny, tak ze společnosti.

Cítila jsem veliký tlak na sebe zintenzivněný tím, že jsme žili v místě, kde jsem se necítila vůbec dobře (jen jsem tehdy ještě nechala mysl, aby mě přesvědčila, že je potřeba vzít finančně výhodnou nabídku). A kde jsem byla obklopená lidmi, kteří mi na pocitu svobody rozhodně nepřidávali.

Teď jsem těmto momentům velmi vděčná, jelikož mi pomohly ujasnit si, co je pro mě v životě důležité a že teprve když dám sebe na první místo – a dovolím si vnitřně se vyživit – tak z tohoto bodu můžu dávat dál a to se odrazí jak na naplněném mateřství, tak i na harmonickém partnerství.

V momentě, kdy jsem plně převzala zodpovědnost za tvoření si své vlastní reality a definitivně jsem se vyvázala z „role oběti“, začalo mi do života chodit spousta požehnání a zázraků.

Momentálně žijeme ve Švýcarsku v horách a skrze propojování se s místní přírodou a její krásnou energií mi přišel impuls začít šířit poznání, jaké mi cesta mateřstvím přinesla – a tím pomoci ženám, které jsou v této roli čerstvě, anebo se teprve maminkou stanou. Trošku jim tu jejich cestu ulehčit. 🙂

Skrze své e-booky sdílím svá uvědomnění a techniky práce s myslí a emocemi, která mohou být velmi nápomocným vodítkem, jak si mateřství užít v plné záři a možná tuto novou roli vzít jako příležitost k ještě větší vnitřní svobodě, kreativitě a růstu.